To-Do ^_^

Kocaman bir 'ooooooooooooffff' la başlamak istiyorum.

Yaz bitti :( Okullar açıldı :( Yağmurlar başladı :( 

Her zaman olduğu gibi yeni bir dönem başında radikal kararlar alırım. Hiç birine uyamasam da :) 

Bu sefer aklımda tutmayıp işte tam buraya yazıyorum! 

2013 Dönemi Yapılacaklar Listesi : 

* Mutlaka ama mutlaka düzenli beslenmek   



* Yürüyüş! Düzenli olursa güzel olur ama öğrencilik hali.. :/ En azından yakın mesafelere yürüyerek gitmek. Toplu taşımaya hayııır!


* No Stress! Öyle herşeyi kafaya takmak yok. Sonra sivilcende çıkar, beyninde ur da. Seni mutsuz edecek her ortamdan anında uzaklaş. Herşeyi kafanda kurma, senaryolar yazma. Üstüne çizik atıp devam etmeyi bileceksin! Bil artık Ezgi bil bil bil !


* O mis gibi tatil günlerinde, arkadaşlarımla güne yemyeşil doğada kahvaltıyla başlamak. Nasıl iyi gelir nasıl.. ( arkadaşlarıma duyrulur :) Sapanca falan diyorum, güzel olur diyorum, hani geçen dönem bişeyler yapamadık  diyorum... )

* Arkadaş demişken, öyle her önüne gelenle arkadaş olmayacaksın. ( Hata insanlarla karşılaştın unutma) Hayatından çıkarılmayı hakeden arkadaşların varsa yol vericeksin hiç düşünmeden. Bir anda olmuyor mu? Yavaş yavaş... 

* Bir karar mı verdin? Dönmeyeceksin! Nokta.
Pişman oldun, mazeretin var yada döndürdüler mi? Olsun, öğrenirsin, bir daha dönmezsin.

* Kız arkadaşlarınla daha çok vakit geçireceksin. Gezicek, alışveriş yapıcak, fal baktırıcaksın.. Kız arkadaşların en kıymetlilerindir. Ama unutmaa.. Kadın kadının kurdudur! Aklından çıkarmayacaksın. Onları iyi seçeceksin. Sonra çook kazık yersin..


* Bazen bekleme odasına al kendini. Baktın işler yolunda gitmiyor çaktırmadan çekil kenara. Bekle.. Kendini onun yerine koy. Düşün, tart. Öyle çabuk kararlar alma. Bir çin atasözü der ki; Sinirliyken mektup yazma :)
Yapamıyor musun? O zaman o çok sevdiğin Tarkan'dan geliyor sana Ezgi:  Vur.. Vur bu akılsız başı duvarlara taşlara vur.. :))
Dediğim gibi sonucu bekle. Mesela bi çay koy kendine ;) 


* Bol bol kitap oku, derslerini ihmal etme, ihtiyacın olmayan şeyleri satın alma. Yaptıklarını değil yapamadıklarını listele. İsteklerini gözden geçir. Her olaya hedef belirle. 

* Son olarak aşk aşk aşk.  Herşeye aşkla bağlan. Hayatındakileri aşkla sev. Bol bol yoluculuk bekliyor seni.. Aşkla çık seyahatlerine. Aşkla bak çevrene ki herşeyin kıymetini bil. Hayvanları da, doğayı da, insanları da aşkla sev. İşini aşkla yap, gücünü aşktan al. 
UNUTMA HAYATTA HERŞEY AŞKTAN! :)

Yorumlar

Popüler Yayınlar