Flormar siparişim geldi yeehow :)) ♥

Aslında daha önce hazırladığım bir yazıydı fakat biraz rötarlı oldu. Fotoğrafları neredeyse 1,5 hafta önce çektim fakat yazmaya hiç fırsatım olmadı. Nedeni ise yaklaşık 1 aydır ders çalışıyor olmam :(
Bu  Pedagojik Formasyon beni bitirdiiii.. 7 önemli ve zor dersin sınavını tek güne koyunca pek sevgili hocalarım sayesinde maalesef kafamı dersten kaldıramadım. Çocuk gelişimi, sınıf yönetimi, öğretim teknikleri, sınava koyulacak maddelerin analizi, standart sapmaları diye kafayı yerken nihayet 7 derside geçtim! Bu yüzden keyfim acayip yerinde :) Bi rahatlık bi rahatlık...  Sırada (yani 2. dönem) uygulamalı dersler ve stajım kaldı. Zor kısmı atlattım yani..

Veee kendimi ödüllendirdim. Tabiki bir kutu Flormar'la!!
Siparişimi internet üzerinden flormar.com dan verdim. 2 gün sonra elime ulaştı. Ders çalışırken nasıl iyi geldi anlatamam :) Kutudan çıkanlar şöyle :




İşte bunu seviyorum ^_^

İçindekilerse şöyle;


2 yada 3 yıldır aynı kirpik kıvırıcısını kullanıyordum. ( vaoov iyi dayanmış :D ) Amaa onu rahmetle anıyorum artık. Silikonlarından biri düştü ve ortadan minik bir vida çıktı. O yüzden çöpe gitti arkadaş. Ve yerine bu arkadaş geldi. Çok rahat çok yumuşak ve gayet sağlam görünüyor. Acayip sevdim!


Sol yukarıda görünen far gümüş renk. Simler var içinde.. Dehşet güzelmiş.. Günlük kullanım için almıştım ama gece kullanabileceğim şekilde pigmentli. Parıl parıl. Gündüz bunu sürüp gezecek kadar cesaretli değilim :) Hemen altında ki nude bir dudak kalemi. Sağ üstte gördüğünüz ise nude bir likit ruj. Hiç bir likidi bu kadar sevmedim. Yapış yapış değil.. Bu seriden bütün tonları rahatlıkla alabilirsiniz. Onun altındaki de son günlerde yanımdan ayırmadığım çilekli lip balm. Rengi, kokusu çook tatlı 

Şu parlak altınımsı yeşilimsi oje Flormar'ın hediyesiydi. Siparişin yanında göndermişler. Mat ve saten görünümlü. Süpermiş.Ve birde ben ekledim sepete. Ojeden çok üzerine sürmek için eğlenceli ürünler bu günlerde ilgimi çekiyor. Ve çantama atmalık çilekli el kremi :)


İşte şu yukarıda ki 2 ürün siparişimin yıldızları!!! İkisinede aşık olduuuuum ♥ 
Soldaki ışıltılı vücut yağı. Hafif bronz görünüm veriyor. Ve parıl parıl.. Altın tanecikleri var gibi. Kokusu muhteşem.. Yazın bronz tende nasıl duracağını tahmin edebiliyorum :) Ama yaza kadar vücut losyonlarımın içine bi kaç damla koyup kullanmayı düşünüyorum.
Diğeri ise transparan mat pudra. Ben bb ve cc kremleri birleştirip kullanıyorum şu sıralar. Nem ve hafif kapatıcılık yetiyor. Sivilce leke vs yok yüzümde (Nazar değmesin noluur ) Bu pudrayı içindeki pufla uyguluyorum. Makyajım parlama yapmadığı gibi gün boyu sabit kalıyor. Sihir gibi bişey :)

Bu üründe kutudan çıkan tester. Maalesef bana pek uygun değil :/
İşte böyle. Ben müsadenizle tatilimin keyfini çıkartıcam biraz.. Bi müddet gezip tozmak tadıp paylaşmak istiyorum. Son olarak pofuduk tavşanım Peri'nin fotoğrafıyla veda ediyorum.Ben bu ürünleri çekerken büyük bir ilgiyle beni izliyordu. Bu fotoğrafta bu yazının kamera arkası olsun :)

Mucuk <3


Yorumlar

  1. Hayır olsun tatlım güzel bakımlı günlerde kullan

    YanıtlaSil
  2. Flormar İndirim  çok güzel bir yazı son zamanların yükselişte olan
    kozmetik ürünleri bu sitede mevcut indirimli ürünler gündemde

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yaptılar

Popüler Yayınlar