Ücretsiz Tester Ürünlere Ulaşmak - İlk kutu DeneBunu 🎁

Herkese merhaba, son yıllarda popüler olan Dene-Test Et- Yorumla  uygulamasından bahsetmek istiyorum. Evet uygulamayı hayata geçiren siteler var. Ve evet çalışıyor :)

Tamamen tesadüfen karşılaştığım bir site olan denebunu.com ile başladım şu meşhur kutulara. Çoook eskiden kutu deneyimlerim olmuştu tabii.. Ama bunlar satın aldığım, kimi zaman içinden ne çıkacağını bilmediğim kozmetik kutularıydı. Blog da bahsettiğimde olmuştur.

Fakat bu kutu biraz daha farklıymış. Üye olduktan sonra tamamen sizin zevk ve tercihlerinize göre doldurduğunuz anketler neticesinde size uygun kutu belirleniyor. Ve siz kutuyu siteden talep ettikten sonra beklemeye başlıyorsunuz :) O merak edilen cevap ise ÜCRETSİZ.

Şanslı mıyım neyim bilmiyorum 2 hafta olmadan ilk kutum elime ulaştı. Öyle tatlı bir kutu ki açmaya kıyamıyorsunuz 🙈 Büyük boy 2 şampuan vardı. Tester anlayışının dışında bir kutu olması gerçekten şaşırttı.


İçinden Toni&Guy 'ın 2 adet şampuanı çıktı. Biri erkekler için bu yüzden onu eşim deneyimleyecek.  Bir tane Vernel'in yeni çıkan yumuşatıcısı, 1 tane de Le Petit Marseillais çilekli duş jeli çıktı. Tabi görüldüğü gibi bunlar tester boy.

Deneyimleyip buradan da paylaşırım. Ancak görevi yerine getirebilmek ve yeni kutular talep edebilmem için önceliğim sitede yorumlamak olacak.

Bu ve bunun gibi bir kaç site daha var. Henüz onlardan geri dönüş almadım. Açıkçası çok canlı da görünmüyorlar :)) Yine de denemekte ve beklemekte fayda var.

Merak edenler için diğerleri;

fikrimühim.com
enkutu.com
brandiyo.com

Sevgiler ✨

Yorumlar

  1. Erkek spor ayakkabı arayanlardan mısınız? Tıklayın ve erkek spor ayakkabı ürünlerini inceleyin: erkek spor ayakkabı

    Alternatif: erkek spor ayakkabı

    Alternatif 2: erkek spor ayakkabı

    Alternatif 3: erkek spor ayakkabı

    Alternatif 4: erkek spor ayakkabı

    Alternatif 5: erkek spor ayakkabı

    Alternatif 6: erkek spor ayakkabı

    Alternatif 7: erkek spor ayakkabı

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yaptılar

Popüler Yayınlar