Ma Birthday!!

24 müüüü? :O Neeeee ?? Nasııı yaaa :)

Anne ben büyüdüüüüümmm anne ben tam tamına 24 olduuum !! 

Evet yazınca daha bi inanası gelmiyo insanın. Daha dün  18 olunca evden ayrılmayı babama açıklamış,' 18'e girdiğim gün ayrı evde yaşıycam haberiniz olsun' postasını koymuş bi insanım :D Şimdide 25 e doğru yürürken günde 25 kere anne böyle oldu bugün, baba bak şöyle şöyle oldu bugün diye arayıp telefonu elimden düşürmüyorum. Yeeaa Ezgi hanım öyle olmuyomuş dimi :)

Neyse kendimle yüzleştiğime göre artık hemen bu sene ki spontane partimi anlatmaya başlayabilirim..


Spontane oldu aynen öyle. Çünkü ben bu sene niyeyse bayramlardan vazgeçmiş gençlik sendromunda olduğu gibi doğum günümde bile isteksiz, halsizdim. Erkek arkadaşım Görkem Kpss'ye hazırlandığı için bazı haftalar dershanede deneme sınavı oluyor. Bu haftada onlardan biriydi ve bana çok güzel bu yalanı yedirdi  >_< 
Tamam itiraf ediyorum gıcık olduuuum! Ama sınav bu bişey denmez dedim kendimi teselliye başladım. Ve maalesef en yoğun olduğum gün Cuma'ya gelince o gün benimde birşeyler planlamaya halim yoktu. Kızlarla akşam dışarı çıkarız sohbet muhabbet ederiz kafasındaydım. (Bizimkiler planları yapmış tabi ,beni kekliyolar :)) )

Neyse fıstık arkadaşım Nur'la giyindik ve çıktık. Diğer kızlar önceden gitmişler. Mekana girdiğimde herşey gayet sıradandı. Tabii sürekli telefonlar alıyorum doğum günü kutlamalarım sanal olarak devam etmekte.. Fulden beni yanındaki koltuğa çağırdı. 'Bebeğiiim sana bişey danışıcam' diye..
'Sen iyi bilirsin yüzüne hangi nemlendiriciyi kullanıyosun? Bana ne önerirsin?' diye sordu. Ben tabi başladım ''Canım ben herşeyi yüzüme sürmüyorum, önce yağsız kremleri öneririm bak şimdi beni iyi dinle... '' diye ahahahahaha :D Kız beni oyalıyomuş haberim yok. Ama tebrik! Güzel yerden vurdu beni. Beni iyi tanıyan arkadaşlarıma lav yuuu! 

Derkeeeennn kafamın tepesinde bi ışık gördüm. Bi baktım koca bi pasta ve yanan mumlar.. 
2. ye tekrar dönüp bakmamla pastayı tutan kişinin benim şapşik sevgilim olduğunu farkettim. İşte o an :



Yaaa nasıl şaşırdım nasıl.. :) Telatubbies ' e bağladık hemen hahahhaha :D

Yaa gözümün içi bile gülüyo şuna bakınn 

'O pastada bişiii yazıyo' diye incelerken ben :)
Bitanecik arkaşadaşım Hande'nin fikriymiş. Taaa Edirne'den pastamın yazısını yazdırmış. Aramızdaki bi espriydi aslında ama çok anlamlı olmuş.
Almanca 'Herşey Aşktan' yazıyor :)
Vallada öyle billada öyle!
:)
 Yaa bide ben nasıl şanslıyım ki beni çok iyi tanıyan bir sevgilim var. Kalkmış ne almış yaa :)

Çok istediğim bi setti. Seviyorum işte seviyoruum! Hem makyajı bakımı hemde beni çok iyi tanıyan düşünceli sevgilimi :) 


Ve diğer fıstıklar Gülay ve Hale'den bi adet öğretmenlik çantası :D Hahah şöyle ki, verirken okula giderken takarsın diye verdiler. Normalde benim spor çantalarımın yanında daha klasik bir duruşu var. O yüzden bu çantayla artık tam bir öğretmen oldum :D  


Vee başta dediğim gibi spontane gelişen bu kutlamadan gecenin karesi. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Vielen Dank! 


Aslında ertesi günde çok güzel ve eğlenceliydi.Gülay'ın erkek arkadaşı Kıbrıs'tan gelip aramıza katıldı. Öğlende buluştuk, akşam 11'e kadar birlikteydik. Önce Leman'da  kahve keyfi, sonra Rodi'de yemek, daha sonra hep birlikte bowling.. Ve akşam Gülay'ın evinde bir sürü abur cubur sohbet muhabbet eşliğinde  geceye son verdik.. Keşke o günde fotoğraf çekseydik topluca. Ama iki gün üst üste kutlanmış oldu benim için.  Hatta şöyle bi foto size :)




İşte bu senede böyle :) Yaaa hepsini seviyorum! Hepsini kocaman kocaman öpüyorum. Ve tekrardan kutlayan herkese teşekkür ederim. Birlikte nice güzel yaşlara..

💕 

Yorumlar

  1. Merhaba, bloğunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım. Bana da beklerim ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yaptılar

Popüler Yayınlar