Hazırsak Artık Tatile Başlayabilir Miyim ? :)

Öncelikle günün önemini belirterek yazıma başlamak istiyorum. (Her ne kadar saat gece 12'yi geçse de )

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu ve Mutlu olsun :)

Biz ailecek meydanlardaydık bugün. Önce Büyükçekmece Sahil'de başladı yürüyüşümüz. Gürpınar'a uzanan kuyruk, sayımızı ifade ediyordu. Öyle coşkuluydu ki.. Gözlerim doldu çoğu zaman.
Bu da benim en sevdiğim kare oldu. Ben, annem ve babam ;


Kutlatmayanlara inat bağıra çağıra CUMHURİYET!

Diyor ve kendime geri dönüyorum :) Okul bittiiii.. Yaşasııın :) Sınavlarım da çok iyiydi :) En düşük notum CC. Yuppiii :) (Nazar Boncuğu koydum hayalimde buraya :D ) Ama deliler gibi ödev yapıp ders çalıştım olsun o kadar. Güzel bi yaz tatilini hakettim.

Hakettim ama o kadar kolay değil tatile başlamak. Annem, babam ve halam beni almaya geldiler Sakarya'ya. İyi ki de gelmişler. O kadar çok eşyam varmış ki ben bile inanamadım. O kıyafetler,ayakkabılar.. Gide gele taşımışım her şeyi Sakarya'ya. E yeni aldığım bi ton şeyde üstüne eklendi tabi. Tek başıma dönmemin mümkünatı yoktu. Günü birlik Sakarya-Sapanca gezisi de annemlerin yanına kar kaldı :)

Eve geldiğim gün bıraktım her şeyi öylece. Yattım uyudum. Sabah kalktığımda yerleşme moduna girmiştim. Bu gazla bütün odam kalktı koptu. Gaza gelmeseydim 1 günde halledemezdim. Yaz sonuna kadar öyle parça parça bişeyler yerleştirirdim, o kadar. Tabii korkmayın diye odamın o halini çekmedim :D

Benim en çok sevdiğim bölüm en çok vaktimi alan makyaj masamı düzenlemek (normal şartlarda tabi). Bu sefer çıldırma seviyesine geldim. İnsanda 47 adet oje olur mu? Valla tam 47 ojem var. Daha hiç kullanmadıklarım, bir kere sürüp bıraktıklarım, dibinde olupta ısrarla sürdüklerim.. Ve daha niceleri :D

Sanırım hayatta bitmeyen şeylerden biride Oje. Benim hiç ojelerim bitmiyo. En fazla kuruyo.
Makyaj masam işte böyle ;


Bunlar sadece ıvır zıvır. Rujlar, fırçalar, kalemler,eyelinerlar vs şu gördüğünüz çekmecelerde. Tam 2 poşet çöp çıkardım bide. Kullanmadıklarımı attım, yeni gelenlere yer açtım. Yoksa işimiz çok zordu çok.

Ojelerimin bi kısmı ;

Ee makyaj masam düzenlenir de ezikcanları oynayan mini kütüphanem düzenlenmez mi? Düzenlendi elbet. Pek değişiklik yok ama yeni okuduklarımı, Sakarya'dan getirdiklerimi ekledim. Bi kaç parça çıktı, bi kaç dergi eklendi. Son durum ise şöyle :))

                                                     ( Ayıcıklarımdan da ayrılamaaam :D )


Kıyafetlerim ise kendinden geçmiş durumda. Hiç o konuya girmiyorum.

Yaz tatili ve mis gibi notlarım için kendime bugün hediye aldım :))

Görüpte bayıldığım o ayakkabıya kavuştum :) Bu senenin modası olan delikli yüksek topuklu ayakkabılar. Topuklar yüksek ama dolgu olduğundan dolayı öyle rahat ki.. Koşuya bile giderim ben bununla :D


Vuruldum vuruldum.. Pudra pembesine zaten bayılırım. Ayağı tamamen sarması kaymayı önlüyor. Ve çok şık duruyor :) Önden bağcıklı olması beni daha da cezbetti. Bunlarda incelemek isteyen bayanlar için ;


Aslında her yerde var bu ayakkabılardan artık. Babetlerini görmüştüm önce. Ama ayakta deneyince pek hoşuma gitmedi. Sonra bunu buldum. 3 haftadır aklımdaydı. Sonunda kavuştum:) Delikler ayağın hava almasını sağlıyor.Yazın serin serin dolaşmak için ideal. Tam benlik yani :)

Son olarak Peritoş' tan herkese selam :)

                                                      O nasıl bi oturuş çocuğuuuum :))

Yorumlar

  1. Erkek spor ayakkabı arayanlardan mısınız? Tıklayın ve erkek spor ayakkabı ürünlerini inceleyin: erkek spor ayakkabı

    Alternatif: erkek spor ayakkabı

    Alternatif 2: erkek spor ayakkabı

    Alternatif 3: erkek spor ayakkabı

    Alternatif 4: erkek spor ayakkabı

    Alternatif 5: erkek spor ayakkabı

    Alternatif 6: erkek spor ayakkabı

    Alternatif 7: erkek spor ayakkabı

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yaptılar

Popüler Yayınlar