Güzellik Kutusu

Eveet şimdi bu yazdığım beyleri pek ilgilendirmeyen bi konu. Güzelliğine güzellik katmak isteyen bayanlar ise gözlerini fal taşı gibi açıp yazdıklarıma odaklanabilir ^_^

limango.com.tr 'yi bilmeyen yoktur sanıyorum.Evet o reklamlarda gördüğünüz online alışveriş sitesi.
Bugün öylesine gezinirken sağ köşede görüp hemen satın aldığım Güzellik Kutusundan bahsedicem.
Kutumuzun adı LimangoBOX :)
Kutuya http://www.limango.com.tr/home/index.php adresinden ulaşabilirsiniz.

Siteye üyeliği olmayan, kutu hakkında hala fikir sahibi olmayan bayanlara hemen LimangoBox'tan bahsetmek istiyorum.
Kutumuz dünyaca ünlü kozmetik markalarının her ay 5-6 adet deneme boylarını bizlere sunuyor. Evet öğrenci olupta böylesine pahalı ürünleri kullanma lüksümüz olmadığından, ufak boylarını deneme fırsatını görünce ben sevinçten havalara uçtum :) Vee bu kutumuzun fiyatı 19,90 TL. 


Daha önce de Lila Kutu, Luxy Box gibi sitelerde de bu uygulama mevcuttu. Fakat ben cesaret edip alamamıştım. Gerekse o ay ki ürünlerinin yaşıma uygun olmayışı,gerekse ihtiyacımın olmayışı.. Ve bir de bu sitelerde abonelik sistemi vardı. Limango'da ise istediğinizde alabiliyorsunuz.
Amaa LimangoBox tam bana göreymişş :) Üstelik şıkır şıkır kutusu da cabası :) Bakın şu pembe şirin kutuya;
Ve bakalım bu ay içinde neler varmış :


L'Occitane, Shea Sütlü Sabun
Günlük kullanım ve banyo için uygundur. Yüzde 100 bitkisel olarak formüle edilmiş ve shea yağı ile zenginleştirilmiştir. L’Occitane Batı Afrika’daki kadınların shea işleme kooperatifleriyle doğrudan çalışarak ekonomik ilerlemeyi ve doğal hasat geleneklerinin mirasını desteklemektedir. Tahriş etmez, erkekler, kadınlar ve çocuklar için uygundur
Dr. Murad, Cildi Yenileyen ve Canlandıran Peeling
Bu hassas ve güçlü temizleyici içeriğindeki bileşenlerle cildi yenilemeye yardımcı oluyor. İçeriğindeki salisilik asit, laktik asit ve glikolik asit ile cilt üzerinde ölü hücrelerin birikimini engellemeyi ve cilde sağlıklı bir ışıltı kazandırmayı desteklerken, jojoba çekirdekleri ile ise hassas ve pürüzsüz bir cilt dokusu sağlamaya yardımcı olur. Sodyum PCA ve jojoba çekirdeği yağı: Cildi kuruluğa karşı korumaya yardımcı olur. Licorice özü (Meyan Kökü): Anti enflamatuvar etkisi ile cildi rahatlatır ve nem oranını arttırır ve cildi ferahlatır.
Uygulama Şekli: Cildinizi su ile ıslatınız. Daha sonra, yüz ve boyun bölgenize hassas bir biçimde masaj yaparak, gerekli miktarda uygulayınız. Ilık su ile yıkayınız ve kurulayınız. Daha iyi sonuç alabilmek için haftada 2 veya 3 kez uygulayınız. Devamında Dr.Murad Tonik ve Onarıcı uygulamanız önerilmektedir. Bu ürünün kullanımı sırasında cildinizin güneşe karşı hassasiyetini engellemek için, güneş koruma faktörlü ürün kullandığınıza emin olunuz. Ürünü kullanmayı bıraktığınızda, devamında gelen bir hafta boyunca güneş koruma faktörü uygulamasına devam ediniz.
L de Lolita Lempicka, Eau de Parfum
Duyguları harekete geçiren L, büyülemenin tüm sırlarını denizden öğrendi. Dalgaların şarkılarını yakalayıp, rüzgarın konuştuklarını duyabiliyor, denizin derinliklerinin sırrını biliyor. L'in acı portakal kokusu ile güneşli ve neşeli notalarını takip ediyor. Vanilya özü ve ağaçsı notalarla tamamlanıyor. 
Eau de Desir, Lolita Lempicka, Eau de Toilette
Lolita Lempicka peri kızının yeni hikayesi... Ferah ve çiçeksi notalara sahip bir koku; notalarındaki menekşe, yasemin ve zambak çiçekleri ile baharı teninize taşıyor. Şişe, muhteşem kıvrımlarıyla baştan çıkaran kadını sembolize ediyor. Dantel görüntüsü ise iç çamaşırı motiflerini anlatıyor.
Diadermine, Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi İçeriğindeki badem yağı ile güçlendirilmiş formülü sayesinde suya dayanıklı makyaj dahil göz ve dudak çevresindeki tüm makyajı cildin PH dengesini bozmadan temizler. Tüm cilt tiplerine uygundur. Bir parça pamuk yardımıyla nazik hareketlerle göz makyajınızı siliniz
---------------------------------------------------------


Ürünleri en üstteki resimde görebilirsiniz. Daha yakından görmek isteyenler Limango'yaa :) 
Yada biraz beklerseniz, siparişim geldiğinde buradan ayrıntılarıyla ürünleri paylaşırım.


Ve tabi bu şipşirin pembe kutuya ben neler neler yapıp değerlendiririm bi tahmin edin :) Belki onuda paylaşırım :) Müthiş fikirlerim var ^_^


Mucuk.

Yorumlar

Popüler Yayınlar