Kediler günü bugünse, bugünde Miyav!


Arabesk bi başlık oldu galiba :D Ama öylee.. Şu yukarıda gördüğünüz Garfield kılıklı,insan bakışlı tostos kedi, evimizin önünden ayrılmıyor. Evimizin yanındaki spor salonunun bahçesindeki kamelyanın üstünde gezinip duruyor.(oha tamlamaya bak :D )Mutfak balkonuna zıplasa annemle beraber çorbayı karıştırcak o derece iç içeyiz. Evet birde evimizde köpek var. Ama Peri kızım bana dokunmayan yılan felsefesiyle hayatını sürdürdüğü için her ikiside kafasına göre takılıyor. Ve bu kedinin garip bir özelliği var. Biz mutfak camını açtığımızda bir patisini kaldırıp ’ kör,sağır dilsiz üstelik engelli bir kediyim’ hareketleri yapıyor. Bir kedi kendisini ancak bu kadar acındırabilir ve bu kadar zeki olabilir.. ( En kısa sürede o halinide çeker eklerim, üşeniyorum mutfağa gidip camı açmaya) 
Bu kedi ve bunun gibi dahası bugünün kendi günleri olduğundan bi haber.. (bu cümleyi kurduğumada inanamıyorum) :D Sonuç olarak haberleri yok işte. Burda bize iş düşüyor, fakat straforlarla nasıl yuva yapıcağınızı vs. burada anlatmıycam.İnternet bu konuda gayet başarılı bakabilirsiniz.
Bizim kediye bugün ben bir iki kıyak yapıcam. Ve ona yakışır bir kapanış yapıp günün sonunda ona Halil Sezai  dinleticem. Ve gün boyunca onun kafasını yaşıycam.
Kediler günü bugünse, bugünde Miyav!

Yorumlar

Popüler Yayınlar